Life Pebbles





     pebble


      noun [ C ]


    UK  /ˈpeb.əl/ US  /ˈpeb.əl/


a small smooth round stone, especially one found on a beach or in a river:
This part of the coast has pebble beaches.


pebble (στα Ελληνικά)

IPA: /ˈpɛb.əl/, ˈpɛb.əl; Type: verb, noun;


















  • βότσαλο 


















  • χαλίκι


















  • πέτρα


















  • λίθος


















  • πετραδάκι

Pebbles λοιπόν...βότσαλα, χαλικάκια, πετραδάκια, λίθοι...σε διάφορα χρώματα και σχήματα
Δαρμένα άγρια από τα νερά θαλασσών, λιμνών και ποταμών, τα βοτσαλάκια συνθέτουν το καθένα ξεχωριστά αλλά και όλα μαζί τη μαγική εικόνα του μέρους όπου βρίσκονται. Χωρίς αυτά το τοπίο θα ήταν αδιάφορο, γυμνό.
Έτσι λοιπόν, εδώ σε αυτό το blog, όλα αυτά τα βοτσαλάκια θα είναι αυτά τα μικρά ή μεγάλα καθημερινά που συνθέτουν το τοπίο της ζωής μας.
Εικόνες, λέξεις, αρώματα, συναισθήματα, ακούσματα, πράξεις. Άλλες φορές μεγάλα και άλλες φορές μικρά, άλλες με γυαλιστερά φωτεινά χρώματα και άλλες με θαμπά σκούρα. Όλα όμως τα θέλουμε, όλα τα αγαπάμε γιατί χωρίς αυτά δεν θα ήμασταν εμείς, δεν θα ήταν η δικιά μας ζωή
Μερικές φορές πετάμε τα βότσαλα με δύναμη πίσω στο νερό, χαλάμε την εικόνα έξω, ταράζουμε για λίγο το νερό μέσα...είναι τότε που χρειαζόμαστε μια αλλαγή, μια αναθεώρηση των πραγμάτων.
Άλλες πάλι αρκούμαστε στο να παρατηρούμε απλά, χωρίς να ενοχλούμε...
Η δύναμη που ασκούν όλα αυτά στη ζωή μας είναι τόσο μεγάλη που θέλουμε δεν θέλουμε αναγκαζόμαστε να τα λαμβάνουμε διαρκώς υπ' όψη. 
Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί όπως και να έχει.

Θα μένουμε, για να κλείσω, σε όλα αυτά τα βοτσαλάκια, σε όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές της ζωής μας, που τις φυλάμε προσεχτικά σαν θησαυρούς και παρόλο που η επίσκεψή μας στο μέρος όπου τα βρήκαμε τελείωσε, εμείς τα κρατήσαμε σε ένα βάζο κλειστά και τα στολίσαμε σε όμορφες γωνιές για να θυμόμαστε την ομορφιά τους.

M.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όλα είναι στο κεφάλι σου μέσα!

Επικοινωνία στον αυτόματο πιλότο!